Ready, set, go!

Målet. Hälften har jag koll på.....
Verkligheten. Hälften ligger på golvet.

hell yeah

Idag hände nått som inte händer ofta, jag åt frukost. Det händer väl sådär en gång varannan vecka. Det här är dock inte min frukost, jag ska liksom inte överdriva, men mellanmål är gott det med!

74


"I want them BAGGY!!!"

Snart sticker jag iväg till min gamla högstadieskola (flashbacks) och redovisar med min projektgrupp om Malawi resan och vår frågeställning. Iklädd mina handsydda byxor för 50 kr ska jag ge mig ut i kylan. När vi sydde upp dem i Malawi poängterade vi TYDLIGT att vi inte ville ha några tighta byxor. De måste nog undrat om vi var dumma i huvudet eller något eftersom att vi för det första var kvinnor som ville ha byxor och för det andra ville ha enorma byxor, och nog fick vi stora byxor... Kanske till och med lite vääääl stora. Vi får skylla oss själva som inte litade på den Malawiska sykonsten.
Jag är så nervös att jag snart spyr. En övningsgång med gruppen extra skulle inte sitta helt fel.

In to the wild

I read somewhere... how important it is in life not necessarily to be strong... but to feel strong
"Rather than love, than money, than faith, than fame, than fairness... give me truth."
No, man. Alaska, Alaska. I'm gonna be all the way out there, all the way fucking out there. Just on my own. You know, no fucking watch, no map, no axe, no nothing. No nothing. Just be out there. Just be out there in it. You know, big mountains, rivers, sky, game. Just be out there in it, you know? In the wild.
Tidernas bästa film, utan tvekan

mamamama

GE MIG!!!!!!!! JA jag vill ha tillfällig lycka och tillfredsställelse. kläääääääädomaaaan. Usch vad pinsamt.

Dagens

Nu ska jag göra som resten av den blogg eliten som jag tillhör. Jag ska lägga upp en bild på, man skulle kunna tro att det är min frukost men icke! (sånt håller jag inte på med) Dagens mellanmål går i den beige-gula skalan MUMS
Enligt tallriksmodellen full av vitaminer och mineraler, jag kommer leva tills jag är 100

Jaha?

När fan ska jag få användning  av den här? okej att den kostade 80 spänn, men hallå. Seriöst Ingrid varför?

Corner of your heart

Dags att langa fram brillorna? Finns ju risk att man får en rynka mellan brynen annars, om solen hade tänkt stanna på en lång visit.
På huvudet gör de ingen nytta dock...

Candyrush

Jag är inne i en svull-period igen. Jag måste ha polly! NU. ska i slutet av veckan räkna ihop allt jag ätit bara för att ge mig själv lite extra söndagsångest. Så gör vi. Topnotch.
MOAHHAHAAH

Me and my buddha, forts.

"Så länge vi inte nått upplysningen, upplever vi ständigt ett växlande sinne - obeständiga tillstånd av lycka, olycka eller likgiltighet. Sinnet fortsätter sin aktivitet oavbrutet, även under sömnen och efter döden"
Tror jag ska bli buddist

Måndagsbarn

Jag vet att det är måndag men kände att det var dags för lite chips. Jag är inte på ett hoppfullt humör idag bör tilläggas.
mysig tjey

Finnighomonelltrettonåring

Jag ser ut som en hormonell 13-åring i ansiktet, alltså som en jag vet inte vad, ett minfält kanske. Eller en prickig korv. Jag tar därför nu till med hårdhandskarna, nej jag ska inte ta ett chillpill och sluta stressa, jag ska inte heller sluta äta choklad jag kör på ansiktsmask. Så nu sitter ajg här stel som fean i fejset och undrar om jag snart inte kommer spricka och istället se ut som en 80 årig gammal tant...Tuf choice....

En förlorad mångfald

"Arternas mångfald är en förutsättning för vår egen existens"
Det är sådant här som berör mig enda in i benmärgen. För fattigdom och andra hemskheter verkar jag ha otaliga psykologiska försvarsmekanismer. Men det här, det går rakt in i hjärtat.
Oceans.

Jauma

Det här va sista dagen i vår by Jauma i Malawi. Såpbubblorna var poppis.

Me and my buddha

Känner att de kanske är lite mycket photo booth här. Men ikväll ska i alla fall jag och min bästa vän Buddha leka. Vi ska äta kladdkaka och titta på Solsidan, soo loooong

MÖK

Sitter barnvakt med Julia, vi har hittat internet. En källa till glädje;) Nej här krävs mer än varandras umgänge, det krävs även en facebookchatt även fast vi sitter mitt emot varandra. Vi kan kalla det laaaaaaaaaaaaaan. Framöver vankas det GODIS CHIPS och LÄRRE! Jag kan säga att jag gillar att sitta barnvakt, speciellt med sådant underhållande sällskap som Julia. Nu ska vi göra en skallepär. TJING TJING!<3

Sommar? Ja tack!

Det snöade idag, när är det ok att damma av sommarkläderna?

Kan.Inte.Sluta.Lyssna


Nappattack

Titta vad jag har i min vänstra hand. Justde, en godisnapp. GE MIG EN NU FUR FAN!

I feel it all

Ny vecka, nya tag.

Failure


Swosch Swosch

]

RSS 2.0