Paaasta baaasta

Hola chicos/chicas
Ligger på golvet och skriver på mitt FN tal samtidigt som jag lyssnar på White lies har hittat något där dom varvar musik med att någon läser upp deras texter... Jag är helt troll bunden.
Lite kul information. I torsdags när jag precis skulle gå till skolan så sprack mina byxor eller snarare gylfen gick sönder (då är det illa) Och jag hann inte byta byxor....Så jag gick omkring med trasiga hela dagen mycket bekvämt, fy tusan.... Kändes som om de va på väg ner till knäna hela tiden... mmm mitt humör va på topp den dagen..det är alltid så nästan, om dagen börjar dåligt blir nästan hela dagen dålig. Men men för att komma till saken har jag köpt ett par nya brallor idag och lite andra saker som jag vääääääärkligen behövde...nooot Jaja man ska ju inte leva som man lär...det är ju den nya trenden verkar det som...
Puss och kram skumbanan
Ingrid har kul med photo saken:D

You may be a big fish

Gissa fliken:
El nino- wikipedia
Varmare hav påverkar fisket i norr...
Jordbruk, rennäring och fiske- N...
Nytt inlägg
Ja, det är mina flikar för tillfället nu kan ni gissa vad jag håller på med ;)

Bloggi bloggi

Jag har ingenting att skriva. Har förtillfället arbetstid och vi håller på och jobbar på vårt FN-projekt. Jag längtart tills vi får kläut oss;)

Har fått lite sardinien falshbacks den senaste tiden:D Speciellt igår höhö;) Saknar värmen.


Gästbloggare; Frida Ahlsved

Kära läsare,

Ingrid har gett mig äran att få skriva ett gästinlägg på hennes blogg. Hennes ord hon gav mig som inspiration var Kärlek. Det blir lite föräldrarvänligt eftersom också vuxna människor läser den storslagna blogg.
Så, kärlek,kärlek,kärlek. Vad ska man säga som inte redan blivit sagt/skrivet? Känns som om kärlek är det mest överanalyserade på denna jord. Hur det kan komma sig kan man ju fråga sig. Antagligen för att det är så intressant, så oförståeligt och så powerful. Människor gör allt för att uppnå det här med kärlek, man förändrar sig, vrider och vänder på sig och försöker fixa. Den kan ge enorm lycka, lugn och den där lilla extra kryddan i vardagen eller förstöra, beröva människor sin frihet och ge folk destruktiva beteenden. Mm, kärlek eller det som vi idag definierar som kärlek är hård men belöningen är stor enligt dem som har upplevt den.

Ojoj, känns som om jag talar i nattmössan vilket jag antagligen gör om jag nu hade en sådan. Men det finns ingenting att säga som inte redan sagts, för jag tror kärlek är en egen upplevelse. Ingen kan komma och säga ”kärlek är som det är på film”, kanske andra upplever den som något annat. Men det är den där röda, blödiga, underbara, skoningslösa kärleken vi ser på film och läser om i böcker alla människor säger är den riktiga kärleken som vi alla kan relatera till, för den bilden har vi gemensamt.

Så. Jag kan inte skriva mer om kärlek, jag har ingen lust att vräka ut alla mina små analyseringar och upplevelser för ibland är min bild av kärlek så cynisk att det inte är roligt längre. Kanske för att mina kära föräldrar skilde sig och det har väl satt sina spår. Vad kärlek är beror väl på dagsformen, ena dagen något underbart för man såg någon speciell le, ibland något som alla borde slippa på grund av att samma person tittade bort. Ibland är den bara en känsla som man har men som inte betyder så mycket. Jag tror att kärlek är bra tills den blir överanvänd och destruktiv.
Jag är ledsen att jag slänger mig med ord jag inte riktigt förstår så som destruktiv och annat fint men men.

Sådärja en liten text about love. Now over till the next word, självförtroende. Damn, va det ordet förvirrar mig. Hur fan ska man lyckas bygga upp ett självförtroende. Om man delar upp ordet blir det ju själv – förtroende, alltså tron på sig själv. Det är ju inte så jävla lätt att lyckas med. Man vet ju inte om man kan tro på sig själv. Eller okej, det är klart man ska det men hur kan man få sig själv att göra det. See my point? Maybe not, men om vi säger så här: hur kan man tro på att man ska lyckas om man är osäker på svaret? Det kanske är det som är självförtroende att våga ta risken. Risken att misslyckas men också chansen att lyckas. Risken med att leva sitt eget liv är att bli utstött men å andra sidan är det ju sitt eget liv man snackar om och ingen annans. Jag vill inte dö och tänka ”fan att jag inte gjorde det”. Då krävs det att man har ett självförtroende, att man tror på att man orkar ta sig upp igen om man råkar falla. Att man alltid klarar sig. Att man själv är sin egna trygghet. Att man har tron på sig själv och också är säker på sig själv.

För självsäker ska man ju också vara enligt ”förverkliga dig själv böckerna”. Man ska vara så säker i sig själv att man vågar vara sig själv. Det uppskattas och man mår också bättre av det, då kanske man kan stå över det där spelet. Spelet som vi alla spelar med sociala regler etc. Om man var så säker att man kunde vara sig själv även det betydde att man inte var en skådespelare skulle nog människor förstå det och kunna acceptera det. För fuck the game som jag brukar tänka ibland men det går inte att undvika. Men jag tror man kan bli säker i sig själv och tro på sig själv men hur. Jadu, ask someone who knows and if you get the answer, call me.

Hare fint, rock on!
Frida


JAAA!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA DET HÄR ÄR SJUUUKT! Vet inte om jag berättade att mina nya pjäxor försvann för ett år sedan drygt, Iaf fick vi ett par nya på försäkringen men dom var inte lika bekväma...snyfft vad jag saknade de andra. Nu har min mamma rensat ut källaren OCH GISSA VAD HON HITTAR!?!?!?! MNA JÄKLA PJÄXOR!!! FATTAR NI HUR LYCKLIG JAG ÄR!?!?!?!
De som försvann till vänster och de som aldrig kunde mäta sig med de andra till höger :D:D:DD:
HAPPY HAPPY HAPPY!!!!

COP-MOP

Den största blogg torkan genom tiderna har drabbat ingriods.blogg.se världen har aldrig skådat något liknande. Människor flyr i brist på näringsrik information och kritikerna varnar för det värsta.
Höhö ja..Jag går nuts på geografi hemskrivningen, vi kommer dö. Vet ni vad som händer om vi höjer medeltempen med 6 grader? Alla kommer dö av höjd sjuka för att luften innehålla så pass lite syre så att det är som att vistas på 6000 meters höjd...Mmmm min framtids tro är på topp mina vänner...
Good bajs! Nu ska jag studera vad som händer med världens naturresurser om klimatet förändras.
Lite humor, Ingrid the jätte?

Cigaretto


Johnny Depp

Rubrik

Yooo sitter här och skriver på mitt hemprov i geografi, men nu kände jag att det var dags för ett litet avbrott :)
Så slösurfar jag omkring på internetvågorna ett tag:D

Tisdag

Nu bär det av hem till Linn där det ska bakas bullar, räknas lite matte och diskuteras geografi... Ska bli sjukt trevligt!
Linn och jag i Funäsdalen, killing the cake...

Seventeen again

Nu har jag varit hemma hos Frida. Räknat matte och tittat på 17 again...aaaaa Zac Efron är SNYGG!
Nu sitter jag här framför min kära dator, som vanligt. Mitt hår dryper av fett och känner starkt för en dusch:D
En låt jag har stalkat i två dagar nu är denna enjoy obs. kan någon förklara vad den handlar om? hehe har inte kunnat räkna ut det än...:S

Filmrulle

Tjooo
Gissa vad pappa grävde fram i källaren, jo farfars gamla system kamera. Så nu har jag lagt beslag på den :D:D:D

Shake

Tjoooo jag har klippt mig, no big skillnad:D

kluvna hårtoppar och läkerol

Satt b-vakt igår, första gången på länge:D Dom är sååå söta! Och jag säger bara WOW om deras nya pool
Hoppas det är ok att jag lägger upp dden här bilden :)

800 grader

Ja ni photoshop på engelska är inte riktigt min grej...Blir bara helt pissed off över att jag inte fattar, Bööööäääää
Jaja, what to do? Kan berätta om vad jag drömde i natt.... Först så drömde jag att jag och massa kompisar från klassen jobbade som i en stor galleria, grejen va att den våningen som vi jobbade på låg under marken. Iaf så vart hela världen utsatt för något slags bomb hot och eftersom att vi alla jobbade på den understa våning skulle vi få alla andra våningar över oss om vi vart bombade...Det va sjukt jobbig, sov typ med gråten i halsen:( Grejen var att drömmen upprepade själva bomb attacken flera gånger..inte ok...Sen hoppade den till något helt annat... Det var fortfarande jag och massa kompisar och lite annat folk, den här gången var vi istället ute i skärgården och snorklade, något mysigare...
Me today

And there is a part of me that still belives...

Idol började idag! Haha hade inte en aning om det, trevlig överraskning må jag säga:) Haha skadeglädjen är den enda sanna glädjen som man brukar säga! I slutet av programmet fick man se en snubbe springa rätt in i en dörr! HAHAHAHAHAHAHA Asgarv i seriöst 5 min efter! Jag vet, jag har sämst humor.
Haha Volym master?

YEAH

br />
Tjo, Har lärt mig lägga upp youtube klipp:) Här har ni lite White lies

WL

Mjäääk Jag kan inte sluta lyssna på White lies! Jag kopplar alltid Julia till "to lose my life":D De va också förband till Clodplay och nu är jag fast, hallelulia säger jag bara till youtube...och White lies:D

Wolli bolli

Ombyggnation, inom kort ser denna blogg helt annorlunda ut:D

Only love

Wierd kväll igår...hehe det var ju meningen att vi skulle till Grönan och se Håkan. Men när vi skulle ta bussen va det sååå mycket människor att vi inte kom på och det va as mkt människor kvar på busshållplatsen så vi tänkte att om vi gick och åt skulle vi kunna ta en senare buss..när vi kommer tillbaks någon tim senare stannar bussen och han som kör bussen hoppar ur, han fick ingen avlösare. haha jaha där står vi med en buss utan busschaffis... Aja tillslut kommer vi till grönan och Håkan verkar helt jäkla underbar...Men ingen av oss vill betala 140 kr för en halv tim. Så vi deppar ihop totalt och går från Djugården till t-centralen. TABBE säger jag bara Blä att vi typ inte bara gick dit från början, aja man lär sig av sina misstag.
Nu ska jag iaf sätta mig i solen och så får vi se hur kvällen blir :D
Kräääääm
Ingrid<3

Acne

Yoooo vakna- skola- acne utförsäljning- naaaaachos
Yes box thats my day! Är det inte lite wierd att de döpte märket till Acne? Haha
- Hej vill du köpa lite acne...
Antagligen har jag helt fel nu, stavas förmodligen på helt olika sätt aja... Det är alltid kul att kunna underhålla någon med lite felstavning, eller hur? Det fanns hur mkt jeans som hällst, roligas va det för med med storlek 24.... Men jag köpte iaf en t-shirt a male one:)
Hehe ser ut som en pjamas:D

Kissimjaou

De ska stänga souk gallerian...:( snyfft! Men men detta betyder också att det är utförsäljning av massa najsiga saker jag haffade en ring från Piligrim för 50 riksdaler:)
Snajsig va?:D

"Utsidan ger insidan en chans"

HEJ HOPP I BLÅBÄRSSKOGEN!
Här har ni en som har absolut nada att göra! Gjode spanskan efter skolan så nu är jag fri men jag har inget att göra! Snälla sysselsätt mig!
BOOOOORED!

RSS 2.0