När damerna med skogsteve får lite kanaler


HAHAHAHAHAHAHA top model<3

Supersugen


se den


Who's that chick

Vissa kläder undrar man när man kommer få användning av

Flippflopp

Drar till fjällen utan skidvantar i morgon. Känns sådär lagom bra.

Tattoo

Nej det är inte klubben Nu! jag syftar på när jag säger att jag vill tatuera in nu antingen i sidan eller på handleden. Det betyder något annat. Det är kort och koncist och är inget som kommer att förändras med åren.

Etthundrasex

Exakt precis idag är det 106 dagar kvar till studenten. Räknade som hastigast ut att det var ca 13 veckor. Tre av dem är lov. Plus en massa helger. Vilket gör att jag snart kan börja räkna skoldagarna som är kvar på händerna, nästan. Det ryktas om att många har börjat få sina studentmössor. Jag antar att Globalas kommer någon gång i slutet på april. Det är ju globala vi går på, måste vara speciellt på alla sätt och vis. Jag och Frida har bestämt att mösspåtagningen i år ska ÄGA förra årets treor! Den dagen är det fezt hela dagen (och natten)lång!
.
Ska jag vara ärlig så längtar jag faktiskt mer efter vårvärmen, vårblommorna, vårjackan, vårsolen och vårkläderna än studenten och sommaren. Ni vet den där veckan precis innan man slutar, den veckan önskar jag att jag kunde leva i hela tiden. Den veckan då det är försent att göra något vettigt och för tidigt för att sluta. Det är då man hänger i tanto med världens bästa spelar brännboll och gör feta frivarv!
2010

Facebookfri vecka

Säg en bra film?
Jag har på en vecka sett: Seven pounds, Deep impact, Shawshank Redemption, O brother where art thou och Desert flower. Riktigt bra filmer hela bunten. Nu är jag sugen på nya äventyr. Vill se filmer som man verkligen inte får missa, filmer man skrattar och gråter till. Jag gråter i och för sig till de flesta filmerna (deep impact är en av dem)
OVER AND OUT!
Ps. Jag har facebook fri vecka denna vecka OCH JAG DÖR SNART HÄR I MIN ENSAMHET! Jag är socialt understimulerad!

Back to.....Brown?

Så blev man pudel och brunett på en och samma gång...

Spännis

Kände att jag behövde spänna av mig lite....

Du vill inte missa...

...det HÄR

Saknad sjukling

Bild snodd av skönheten henne själv, jullthebull

Maräng

Går ni inte in HÄR missar ni något galet.

11:53

En av mina bästaste vänner!

Inkipinkiwinki is back!

Hemma :D

RSS 2.0