Jag e en cowboy

Nu är är allt inlämnat typ... så nu är det dags för Harry Potter med le girls. Wiiiihoooo bra att jag inte har sätt senaste filmen. Nu är jag HUNGRIG! GAH!

Eskimo Joe


I see you driving down town

Hej hej förvirrad tjej här. Vet varken ut eller in.  Piss dag idag och i morgon och hela nästa vecka. GE MIG JULLOV NU! Om jag hade haft körkort hade jag tagit bilen till typ romme eller nån skidort nära och åkt skidor tills jag fryst sönder fötterna. Åh det ska jag göra. Jag ska kidnappa någon med körkort, frivillig? Eller så får jag lyfta på arslet och ta det själv. Men hur fan gör man det roligt att läsa om avgassystem?
Halebop...aha

New

Ingrid har tagit sitt förnuft till fånga och köpt en nu VARm vinterjacka. Jag gick in med inställningen att bara den är varm är jag nöjd, är den ful skiter jag i (nästan) Men hittade den här termosen och är extremt nöjd! ( dock ska fejk pälsen bort, fett töntigt.

Mr Linnros

Ikväll är det dags för mr Linnros att inta scenen på Berns. Kan inte bestämma mig om det är helt fjortis eller faktiskt helt ok att jag ska dit. Aja man gör det till vad det blir så jag går in med inställning att det kommer bli sjukt najs. Hoppas på att han kör på den klassiska shirt-graben. Men nu, hem till Frida med Frida och äta mat, för det är gott.

My mom just made me a burger

Känner mig som en tjock bortskämd amerikansk unge som precis fått en hamburgare serverad till mellanmål.

show me some gratitude

Håll humöret uppe!

Lite klyschig men skön röst

äter jordnötsmör

det är gott

Världens längsta vecka

Känns som om det är torsdag. Men det är tisdag. Tror aldrig att den här veckan kommer ta slut. På lördag ska jag köpa en dunjacka. På lördag ska jag konsumera tills jorden går under. Jag ska göra motsatsen till va de sa på världens eko idag. Ska ta en lång jävla varm dusch, konsumera och äta kött. Sen ska jag dansa med de som gör det värt att vänta de här 3 dagarna.
.

Från tjuvlyssnat:
Tjej ~18 (till kompis): Ibland, när jag känner mig riktigt kaxig… Då brukar jag duscha extra länge och skratta åt de som inte har något vatten!

.
Natti<3

When we were young


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Jag försöker komma på en lösning på Afghanistan konfliket...Gör jag det får jag nog Nobels fredspris, tycker vi satsar på den va...
Till min hjälp har jag Rihanna

Vi kan ta en paus i breaket

Lariam, check
Dukoral, check
Hepatit A+B, check
Hjärnhinneinflamation, check
.
Nu är det 22 skoldagar kvar tills vi åker till Malawi. Nu är man nästan färdig vaccinerad och sitter och läser om biverkningarna på malaria vaccinet Lariam. Hah vilket skämt, lyckat om man får biverkningarna 1/100 personer får. Men men det kanske kan vara kul att få uppleva hur det är att ha förföljelsemani. Skämt å sido nu ska vi inte överdriva. Recension kommer i början på februari.

 


The complete truth

Bild Från Väldigt fin blogg

Panta mera

Ey!
Varför har spotify lagt in en reklam som är typ över 3 minuter lång? Hela panta panta låten. MEN JA vi har förstått budskapet, jag ska panta burkläsken jag aldrig dricker.
.
Igår var en trevlig kväll må jag säga. Jag luktar fortfarande potatisgratäng men det är okej för det är sjukt gott! I natt drömde jag att jag var i Funäsdalen och åkte skidor med de fina människorna jag umgicks med igår + några till. Det var så sjukt kul! Jag hade körkort och vi åkte omkring som galningar, tog oss upp på outforskade fjäll och åkte i en meters lös snö typ ;) Dröm semestern! Kan det bero på att jag inte har rört på mig på en vecka och har sjukt med spring i benen? Ja det finns så mycket jag vill göra. Åka skidor i något skidparadis med mina vänner är en av dem. Det roliga var att drömmen på slutet spårade ur helt! En av personerna som var med på resan han krympte och blev ett litet barn på typ 7 år HAHA. Älskar att drömma, sjukt underhållande.

Hunger

Om en timma sticker jag iväg till Linn som har inflyttnings middag. Ska bli fett gott. Det är knytis och jag har med mig en potatisgratäng. Om den inte blir god vet jag inte vad jag gör....

Wild kids

Jag tror seriöst att wild kids var mint favoritprogram förut! Jag va så besviken på att jag va för gammal för att delta. Haha.

My head is killning me

Mår piss. whyyy whyyy man borde kunna vaccinera sig mot förkylningar. Livet skulle vara så mycket lättare då. Nu känner jag mig handlingsförlamad och halvt d.ö.d men det är väl sånt som får än att känna att man lever en gång. natti.

Cravings

Ja tack, nu tack.

En speciell plats i Ingrids lilla hjärta

Foto: Michaela (mickan) Neglick
Det är här utsikten från våran lägenhet i Funäsdalen. En plats som har en alldeles egen liten plats i mitt hjärta. Där trivs jag som allra bäst. Sommar som vinter, höst som vår. Vyerna gör en knäsvag och luften är kall men samtidigt så uppfriskande. Detta är en plats som jag har besökt sen jag var liten och lita på att jag kommer hänga där även i framtiden.

Som ett djur, en lycklig lemur

Det svänger ju!

GMO

varför är det alltid en mini apelsin i apelsinen?

The worlds greatest

25 000 sms och 350 mms senare ger min mobil upp. Okej, jag kan inte gå in på inboxen så nu är det dags för en uppdatering, av mobilen alltså. Hoppas på att det går att fixa. My baby ju! den har varit en trogen vän!
Fräsh bild

Update, den funkar ;)

Måndag

tränade igår även fast att jag kände att en förkylning var påväg... Idag känner jag den där förkylningen ännu mer! Smart tjej må jag säga. Men har jag bestämt mig för något genomför jag det oftast ( tex som att jag SKA till Berlin någon gång i vår.) Nu sitter jag här och börjar inte för ens vid 1. I morse frågade pappa mig när jag skulle åka och jag svarade 12 bussen. Va kl 12!? svarade han... jaaaa jag har börjat 1 varje måndag hela hösten om inte du har märkt det;)
.
Nä nu känner jag för lite mat
Natti

And we went to Italy

Jag och fin fina julia, som för övrigt är den grymma fotografen, åkte till Italien i somras så satans skön och avslappnad resa. Ingen tänkte på tid vi släppte bara allt och va i våran egna lilla bubbla. Efter att ha varit i Rom i några dagar åkte vi ner till Ricadi med tåg där vi träffade Frida och hennes crew. ojoj fin resa, ingen stress.

Känn ingen sorg för mig inte!

Håkan kväll i kväll

13-11-10

Idag är en seg dag. Försöker städa mitt äckel rum men jag ser ingen skillnad. Idag ska Linn klippa mig, hoppsa det blir fint men det tror jag att det blir. Om 36 dagar åker jag till Egypten och snorklar. Det ska bli najs. Innan dess ska jag ha börjat träna och jag börjar i morgon. Inte lika taggad som förut, känner att jag behöver något slags mål.
.
Det är någon som går på vårt tag. Om jag inte hade vetat att det var en plåtslagare skulle jag vara rädd. Just nu vill jag bara slå honom för att han bankar sönder mitt huvud. Men jag antar att jag ska vara glad att det överhuvudtaget är någon som är här och jobbar på den där satans utbyggnaden.
.
Nej nu ska jag ta tag i mig själv och göra något vettigt.
.
over and out
inkipinkivinki<3

Så nära men ändå så längesen

Fin Clara har gjort fin film, hoppas det va ok att jag snodde den :)

Say what?

Ska jag falla för grupp trycket och införskaffa de beiga fär 399 kr?

Lite svart Lite vitt

Just nu sitter jag öga mot öga med tre lärare. En expert på det genus ur ett psykologiskt perspektiv en ur ett naturvetenskapligt perspektiv och en ur ett historiskt perspektiv. Jag förväntas vara expert på alla, sätt genom skolans värld. Jag vet vad jag vill säga och kan det jag behöver kunna men jag ser mig själv sitta där med tunghäfta och bara stirra stint ner i mina antecknigar och säga nått i stil med
- Flickor och pojkar delades upp i pojk-och flickskolor och hade olika läroplaner.....
- kan du utveckla det?
- hmmm... jo eeem.. flickor ansågs ha ett emotionellt väsen medan pojkar hade ett mer logiskt tänkande
- utveckla
- utveckla
- utveckla
och så kommer dom sitta där och glo på mig, bli besvikna över att jag inte kunde mer. Jag kommer bli besviken över att jag inte fick fram de jag ville säga och jag kommer storma ut och än en gång hata seminarium mer än någonsin.

Jag är kär i bilden av dig, inte i dig

Först filmen om Facebook, nu låten om ansiktsboken.
Thefacebook.com
.
Idag fyller bloggen 2 år, grattis ;)

I'm going to Malawi

Lake Malawi from space

Happyland

(bild från övernattnign med klassen, från Julias kamera)
Det är ju inte för intet man saknar solen lite så här på höstkanten. Färgen från i somras har försvunnit för länge sedan och man känner sig som ett vandrande spöke som beträder Stockholms gator. Det är märkligt det där egentligen, att man känner sig så mycket piggare och fräschare när man har fått lite sommar färg. Även fast det ofta kan kopplas ihop med fåfänga mår man, i alla fall jag, så mycket bättre av att ha lite färg. Men jag förstår verkligen inte människor som lägger sig i ett solarium och förstör sina celler.

Någon gång

Är det någonstans jag vill komma efter studenten så är det Maldiverna. Små små öar mitt ute i havet med så klart vatten att du ser allt, riktiga paradis öar! Snorkling i världsklass.
Maldiverna ligger så pass lågt att en  medeltemperaturhöjning på 0,5 grader skulle orsaka så pass hög havsnivå att öarna riskerar att hamna under vatten.

Varje gång är som den första gången vi sågs

Jag har aldrig varit ett big fan av Lasse Berghagen men på något sätt berör detta, tv4 lyckades verkligen med det här programmet

This is your moment

Studenten. ca 7 månader kvar. Gah jag är så nyfiken på vad som kommer att hända. Hur kommer det kännas att inte behöva sitta hemma och plugga och känna att det är något man måste göra klart tills i morgon. Kommer man vilja planera allt eller kommer man vilja vara spontan?

The social network

SÅ VÄRLD FILM! SE DEN!

RSS 2.0