Musikmixen

Lördag:
Städa, städa, städa.
Måste bara påpeka hur DÅLIG spotify är på att blanda musik!

The last one

Sista höstlovet nästa vecka. Sista för alltid! Ganska sorgligt, men vad ska jag göra då? Jo! Jag ska plugga! haha så jävla fail att alla prov och grejer ligger veckan efter lovet. Nu måste man ju plugga hela lovet. Så jävla surt. Aja jag ska i alla fall hinna med att träffa lite vänner, köra halkbana och kanske träna lite... Det var ju ett tag sedan om man säger så. Blir nog ett friskis kort snart igen :)
Nu ska jag snurra vidare med mina tankar
Lots of love
I måndags och tisdags var jag på övernattning med min resegrupp i skolan. På morgonen var det så otroligt vackert med solsken och frost, man riktigt hörde hur alla löv föll till marken, helt magiskt tyst.

Hinner. Inte. Andas.

Fan att gå upp i morgon alltså! det här tar kål på mig.

Brum brum

Övningskörde i morse! Även fast jag har kört bil lite från och till i 2,5 år nu är jag sååååå långt borta från körkortet! Shit alltså jag imponeras av dem som tagit det! så stört mkt små saker man måste tänka på. korsning där spegel där hastighet skyltar växla ratta regler regler. antar att man lär sig efter ett tag. 1 000 000 000 kr senare.
Får nöja mig med en leksaksbil så länge....

Bekännelser

Jag tror att jag har en förbannelse över mig. Varje klocka som jag har i mitt våld stannar efter en vecka eller liknande... Förlåt julia (den guldiga är julias) den har stannat :(

Sugen

Mina kussar lärde mig att musslor och pommes är en rätt nice kombo

Bruno Mars

Är nog lite kär i den här mannen

If I was a rich girl...

Om jag var rik och inte hade problem med att betala 10 000 för en väska skulle jag lugnt lägga pengarna på den här, Mulberry Alexa oversized. Så om jag lägger undan 100 kr i månade i 9 år har jag ju min väska, väldigt värt! (nat)

RSS 2.0