mökmök

Sommar och sol och vi har.....

okejdå

Liten tjuvkik kan ni väl få då

Less is more... eller INTE

Jag vill också bo i ett rosa hus. Fluff fluff

It's not about the money, forget about the price tag

Där hänger den. Perfektion.

Less is more


mätt


58

Har ju helt glömt bort att presentera min femte familjemedlem! Lovis är min Kissemiss som jag brukar plåga blanda annat genom att snurra med och sen sätta ner henne på golvet;) På bilderna kan ni se en galen Ingrid och en aningens plågad Lovis ;) (hoppas alla förstår ironin i det här så jag inte får djurens rätt på mig)

Salem

Tror jag kommit in i en salem period igen. I like!

I stand here still

Röda bergen, Egypten

Plastic, paper, glass, metal

Egypten är på vissa plan 100 år före Sverige.

Aboo

Den här bruttan vet hur man kommenterar en blogg LÄR ER AV HENNE!

Jag tror jag är kär

Relationer till väskor är så mycket lättare

Materiell lycka!

Kommer ni ihåg att min faster varit i Peking? Antagligen inte. Jag har idag fått uppleva höjden av materiell lycka, jag känner dubbelmoralen spira eftersom jag samtidigt skriver en uppsats om buddismen, men det skiter jag fullständigt i nu!!!

Papi und jag

Hej jag sitter och går igenom alla mina Iphoto bilder. Jag gör allt för att slippa skriva på min ena religionsuppgift

Robot

Jag har träningsvärk i ryggen, magen och rumpan efter en eftermiddag på naturhistoriska. Jag har mer träningsvärk än efter ett gympass. Undrar vad som är värst. Att jag får träningsvärk av att hoppa som en hare och mäta min reaktionsförmåga eller att jag tydligen inte ger allt på gymmet... I alla fall bär det av mot det där sabla gymmet nu, behöver jag nämna att jag är FETT OTAGGAD!?!??!?!

63

Mickan har en polaroidkamera. Jag önskar mig en.

Så mycket jag skulle vilja säga


We’re only young and naive still

Jag säger som Sofia och resten. Man blir ju helt lyrsik av den här! Jag ska definitivt propsa för att den här ska bli en flaklåt!

Jag behöver...

...sol...och en kram.

LINN NITTON ÅR!

En av mina äldsta vänner fyller 19 idag! Helt sjukt, känns som det var igår vi kom som tandlösa 7-åringar och skulle börja ettan. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag har så stört awesome vänner och Linn, du betyder stört mycket!

I hope you're not lonely without me

En av mina favoritlåtar just nu. Har haft den i min spotify lista länge och verkligen hatat den när den kom under blandade spår, nu har jag lärt mig att gilla den.
Klicka HÄR för spotify

medelmåttan

fan vad jag hatar allt just nu. Speciellt söndagar. Pissdag

MAHA

Nu sticker ja snart till Frida och resten av SP08A och B Feeeeeezt-ligt!

HP

Ja så har man överlevt sitt andra högskoleprov, inte lika trött som förra gången faktiskt. Men helvete vad statistikdelen är svår! Najs att de lägger den sist också, när man är som fräshast i huvudet. Dagen blev allafall värd efter en fet bigmac meny på donken + det här:
JAg fick en penna och en dricka också, vääääärt;)

70

Fan fan fan vad jag har fina vänner! Helt sinnessjukt att jag kan vara så lyckligt lottad! Idag firade vi Fia som fyllde 19 år i onsdags. Helt galet nice kväll. Nu blir det sova för att sedan gå upp halv 7 (på en lördag) eftersom jag anmält mig till högskoleprovet....kul
Hehe Ingrid lekte lite med bilder:) (och ja jag vet inte hur jag lyckades stryka under "år" med rött)
Du är så stört bra Sofia, alla synonymer på ordet bra räcker liksom inte. Du är helt awesome helt enkelt och jag gillar dig nedrans mycket<3

RSS 2.0