Top sites

http://johanerik.se/
http://tionde.blogg.se/
http://florasblogg.se/
http://shecity.bubbleroom.se/
Några av mina toppsiga sites
I morgon drar jag till Italien med Juliaa, see yaa later

Backseat

Haha skönare prick får man allt leta efter!

Now count to 20, and here we go again

Har jobbat i två dagar nu, ni ska bara veta vilken smärta det är är gå upp kl halv 7 på morgonen när man vet att det är sommarlov och att man egentligen skulle kunna ligga och dra sig i sängen utan att skämmas! Men nej en veckas jobb innan det bär av till lite olika platser i världen sen hem igen och jobba ännu mer. Känns skönt att veta att man dedicerar sitt sista sommarlov till jobb. Men ja, som ni säkert tänker nu. Pengar, det ger pengar. Ja jag lär väl glädjas när det är löningsdags.
.
På fredag åker två av mina kära vänner bort. I 6 veckor. 6 veckor! och jag hinner inte träffa dem innan, va faaaan liiiiixxoooommm??? Sliter mitt hår för det här bara så ni vet Ellibelli och linniskinni! Jag förväntar mig ett långt brev under resan och en banan när ni kommer hem!
Lots of Love!
<3

MÖK

Fint väder idag...naaaat! Tror jag ska göra om det här till en väder blogg, då skulle jag ha något att skriva om i alla fall. Jag kan i alla fall meddela att jag har klippt håret och slingat det rött mohahaha sällan blont ska det va! Det var lite kul faktiskt jag gick dit med Linn som också skulle göra samma sak som jag, det slutar med att vi kommer där ifrån med nästan exakt samma hårfärg...Haha twins! Vet ni vilken störd känsla det är att sitta här och skriva och inte känna att jag egentligen borde göra något annatn(som att typ plugga) SOMMARLOV FUR FAAAN! YEY!
Muuuuuuuuu

Nedräkningen kan börja

om trehundrasextiofem dagar tar jag och mina härliga globalisar studenten! De ni!!!

Hatbrev!

FAN VAD JAG HATAR BETYG! Det förstör allt! Vare sig det går bra eller dåligt!!!! HATAAAAAAAA! Ska strypa alla betygskriterier, läroverket som skapat dom jävlarna!!!!! HATTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAA!

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer


Mandoooooooooooo

Mando igår på grönan! Herre vad dom äger! Jag har verkligen underskattat dem den senaste tiden....dags att spotifya dem! Nu har jag införskaffat grönankortet också så nu blire konserter på grönan hela sommaren :D:D:D:D Nu har vi bara två saker kvar i skolan sen är det LOV! ska bli så jäääääävla skönt!
SOMMAR!

RSS 2.0