Ska vi leva eller planera?

Yooo hade kommit på ett sjukt bra inlägg men så svek min hjärna mig och nu sitter jag här med nada att skriva om...Haha nä men har vart och fikat med några töser vid namn Sofia, Agnes, Amanda och Kajsa mkt trevligt må jag säga:D
Igår jobbade jag, mmmm det va sååå kul...nooot. Sen åkte jag in till stan för att träffa lite människor som sedan åkte till Liiiiiiiiidingö...där va det som alltid nice, vi satt ute på en altan och det va kallt som f*n! Har typ aldrig frysigt så mkt i hela mitt liv, Ingrid goes istapp?
Ja mkt mer har jag inte att meddela om höhö
Puss och krääääääm
Ingraaaido

:D

I´m aliiiiiiiiive!:D

Vilken dag är det idag?

Har ni någon gång blivit så frustrerad och arg på något att ni tillslut nästan börjat gråta, det fick jag uppleva idag. 

I dag började som sagt matte B kursen och alla lärare och elever har hela tiden jagat upp oss om att det är helt omänskligt svårt. Så idag fick vi några uppg. på saker som är bra att kunna inför Matte B. Haha och tillslut kom jag till ett tal som jag inte kunde...Jag vart så jäkla arg på mig själv! För jag har verkligen gått in med idén att jag SKA klara det! Men samtidigt är jag så enormt rädd att jag ska misslyckas.

Höhö ja fick sitta och bita mig själv i kinden efter det. Dra på smilgroparna!

Nån som känner igen sig?

Spenatpasta med OST

Yooo!
Sitter här och har precis gjort klart min första läxa för terminen. Och jag gjorde den direkt när jag kom hem! Sköt inte upp det femhundra år som jag brukar göra. Nya tider helt enkelt för mig :D Så var också Matte B kursen igång och även Svenska B Damn hunni det kommer bli en tuff höst! 

Vi fick reda på att vi kommer börja med FN rollspelet "klimat" som först projekt. BEHÖVER JAG SÄGA ATT JAG ÄR TAGGAD? Åhhh det va ju precis sånt här jag ville göra när jag valde Globala Fy fisiken vad det kommer bli kuuuuul!

Annars då, jaa jag tycker synd om ettorna som behövde gå stadsvandring i SPÖREGN maohahahaha!
Så här kan det se ut en dag på Globala...
..Haha så där beter sig en san Julia Harmgath (ursäkta stavningen Julia)



Puss å kram

Kikärtsgryta med riiiiiis

Yoo andra dan i skolan avklarad, mkt krävande...Nä vi gjorde en tipsrunda åt ettorna...Tror inte de var så jätte roade precis haha vi hade kul iaf:D

Men i morgon börjar alvaret, start av matte B svenska och lite andra saker ÅNGEST!? Jag är så himla rädd seriöst tänk om jag inte klarar av det? Man har ju bara hört att matte B ska va en av de värsta kurserna... Men jag ska gå in starkt det må jag sägen, men visst finns tanken gnagande där i bakhuvudet hela tiden, tänk om jag inte hinner med, kommer efter eller inte klarar det....:S  

Aja som sagt ska jag inte ta ut något i förskott. 

Min eftermiddag har varit slapp, sov en tim sen äta äta äta jag äter typ hela tiden det är ju så GOTT! Har verkligen saknat Globala maten. Idag var det kikärtsgryta med ris MKT gott!! Det bästa är att blanda allt som en enda röra MMMMMUUUUMMMS!


Puss och kram


Ps. Trott eller ej så har jag börjat tröttna på the Hills lite....nästan Ds.


Kalltspel

Yo bloggen... Usch den där frasen får mig att tänka på värsta fjortis bloggen jag va inne på precis...Shit om jag visst hur man gjorde för att lägga upp youtube klipp här skulle jag lagt upp hennes video inlägg PINSAMT!

Okej det va inte riktigt därför jag gick in för att skriva, jag tänkte snacka lite kalltspel med er (Coldplay haha vad jag är fyndig...noot) Konserten va i lördags och den va helt makalös, en av de bästa jag vart på:D Visst jag kunde inte alla låtarna men det gjorde inte så jätte mkt...Fick erkänna för mig själv att Coldplay nog är ett av de bästa banden genom tiderna, för de har SÅÅÅÅ otroligt många bra låtar! Det är helt jukt ju! 

Some pics
Vi stod gansk nära även fast det inte ser ut så på bilden
LEV!

Back to school

Haha undrar hur många av inläggen här på blogg.se som idag heter så här? Men sant som det är sagt så började skolan åter igen idag...med blandade känslor kan jag säga...Ja va sjukt nervös..Ja för ni vet det där med klasserna...Men samtidigt skulle det på något sätt bli lite kul höhö....Men men det gick bra, fick dock ännu mer fjärilar i magen när rektorn presenterade alla lärare i vårt arbetslag och sa, "Niklas- som kommer resa med er i trean" Fattar ni det är nära nu! Om typ 9 månader väljer vi resemål! Gah! Galet kändes som om det va en evighet tills det...men nu är det bara 9 månade bort...

Åh vet ni en sak. Ni som va lite häst nördar när ni va små eller kollade mkt på bollibompa i almenhet kanske kommer ihåg ett program som hette Hippo? Ni vet hon som lädde det programet? HON JOBBAR SOM LÄRARE PÅ GLOBALA ahaha Tycker det är as coolt eftersom jag själv stalkade det programet när jag va mindre:D

Haha hon va lärar student hos oss förra året och va med i klassen några gånger. Härligaste minnet  va när nästan alla tjejer tittade på henne som om vi kände igen henne.. och den enda personen som vågade fråga vem hon var va Julia:D Och det va så uppenbrat att alla hade undrat;)

Ja ja nu ska jag tillbaks till mitt The hills tittande (satsar på att se alla sesonger innan skolan drarigång på riktigt)


Puss och kram<3
Bild från när Ellen och linn va hemma hos mig och solade och käkade lunch i torsdags:D

Måndag, en vecka kvar i friheten

Tjooooo EN  vecka kvar tills skolan börjar, feels nice..vissa andra började ju lixom idag;) Och på lördag är det colplay också:D:D:D:D:D:D:DD:D Happy happy happy!

Idag då? vaknade städade mitt rum- ville åka till ikea och äta billig mat och köpa onödiga inredings prylar men vissa va inte så på den idén så det vart hem till Ellen istället med Sofia, Kajsa, Linn och Amanda vilket inte va fyskam det heller....Dock har Amanda kommit till den jobbiga punkten att hon har bestämt sig för att byta från Globala...till BAJS vittra :(:(:(:( Inte Ok!!!

Nu ska jag som vanligt klicka mig i på Mtv.com och kolla på massa onödiga program känner att jag behöver hjärncella av mig lite
Sugen på lite globala vinter?


Tjjjjööö

Kära läsare, känner mig som en gammal tant i stort behov av en rehabiliterings vecka. Stelare människa får man ju leta efter. Men jag är stolt Jag sprang fortare än förra året, det må vara en mkt liten skillnad men JAG KLARADE MÅLET!!!

Startnummer12914
NamnIngrid Ohlson
Född09
KlassK
Startgrupp5
Förening/OrtThe Amazing Swedes
NationSWE
Placering3486
Sluttid1.03.36
Genomsnittsfart6.21 min/km
DistansTotaltidSträcktidMin/kmPlac
2,5 km16.2116.216.32 min/km3558
5 km30.3214.115.40 min/km3149
7,5 km47.0816.366.38 min/km3336
Mål1.03.3616.276.35 min/km3486



Goodnight sweetheart

Jag klarade det
Jag hoppas på att att jag slog förra årets tid
Jag klarade inte under en tim
Jag ska klara under en tim nästa år
Jag fasar inför hur ont jag kommer ha i kroppen i morgon
Jag har ont i höfterna(?)
Jag har varit med om värsta urladdningen


Godnatt, Jag är trött som fasen


Let´s do this!

Okej skit ungar NU KÖR VI!!!!! Söder kommer nu attackeras av 20 000 springande ärtor

För att främja de tappra Hammarbyarna har jag valt en mkt smickrande grön outfit


Okej fokes! LET`S DO THIS!!!!!

Möök!

Hoooola Mitt rum är invaderat av 5 sköna töser:D
Jag och Julle tidigare idag
Jag och ellen bellen
Haha Grodperspektiv:D:D:D:D
Nästan hela jag


mjaao

Jag kan inte hjälpa mig men mitt nya beroende är Paris Hilton my new BFF haha det är så meningslöst men sååå kul :D Jag satt uppe till halv 4 i natt.... Hmm är det då man kanske ska börja fundera på att söka hjälp hahaha ;)

Idag har övningskört runt hela sthlm..nästan typ:D Känner mig sjukt grym iaf:D

Omg mitt hår har blivit lite längre juuue


Btw det här mitt 400drade inlägg

Mkt givande inlägg

Sprang 5 km igår...känner mig duktig ;)

Btw midnattsloppet tröjan är grön i år :D

Mama Mia

YEY Jag känner inte pressen...

midnattsloppet startbevis- för den som inte kan läsa spegelvänt...

Ingrid Gillar

  • Patrik 1,5- Han som spelar Patrik är fett snygg
  • Stina lees blogg- Klok tjej
  • Fjällen- Just love it
  • Träningsverk- Feels goodi



Ingrid är på fluuuuumm humööööör

Vi har klättrat


Fattar ni vinken? vi hade kuuuuul 

Puss och kräääääääm

Buuuuurnd

Yooooooooooooooooo
Bränd på armarna. Prickigare än en en prickig korv. Mätt. Inte redo för en jogging runda. Lökigare än en lök. Det är jag för tillfället;) Det är verkligen maldiverna varmt här nu. På förmiddagen gick vi upp å kariknallen (ett fjäll) och åt vofflor med hjortronsylt Niiice Sen åkte vi till ett sött litet hus där vi köpte getost, my favorite. Sen körde JAG till ett NIce ställe där vi badade alldeles kritvit strand va det, det heter för all framtid "maldiverna" men är också kallad en liten del av Ljusnan ;)

Har super mkt bilder som ni får se när jag kommer hem :D Kul att ha nått å längta efter huh? NOOOOOOT! Ingen bryr sig, I know.

Nu ska vi ner och köpa sån där kakmix igen...hehe sen SKA vi ut och springa :D:D:D:


Puss och kraaaaam<3

Gårdagens middag hos mickan....Det är lika sunny idag men lite varmare :D:D

Smygfoto på Linn hahah Det är så varmt att vi kör på siesta ;)

Patata face :D:D


Bye bye miss american pie

Linns Ipod sprutar ut musik i högtalarna och Linn försöker intala mig att klätterstigen upp för funäsdalsberget är lätt som en plätt...Om jag dör så vill jag gärna att någon sjunger gårdskvarna och skit på min begravning....Haha vad jag förstora upp det här :D:D 

Första dagen med sol idag faktiskt:D feels gooood i morgon ska vi rida islandshäst Ska bli skit kul! Igår sprang vi 7 km och efter det låg vi utslagna i soffan hela dagen....nä vi orkade faktiskt palla oss ner till affären och köpa kakmix (latmaska iknow) och chips, vårt nya beroende är vinäger chips smmaskens

Ikväll ska vi på middag hos mickan:D:D det ska bli niiiiiiiice!



Gårdagens himel


Hihi


puss och kram

Va det någon som sa hälsovecka?

Hehe Linn och jag svullar som fååååå!

Kakan va lite håååård

Haha hur många sånna här bilder har jag ? Den som gissar rätt får.....smaka på kakan:P:P:P:P


Nu funderar vi på glass blandat med vinäger chips...vad sägs om det?!


Puss och kram!(här kom jag på ett grymt rim, jag som inte kan rimma, men jag vågar inte skriva de... kan va något stötande....)




Fun-äs-da-len

uppdatering från funäs


Vet ni hur många som hade gratulerat samma person i härjedalsbladet?! Typ tre bilder för nån linnea 3 för nån albin och två för nån karin Hihi komiskt
Haha! 

Dagens HETING!

Ingridos nya mancandy


blåbär

Ingrido makes smoothie

  • Blåbär
  • citron
  • apelsinjuice


maw

Jag fick en uppenbarelse..Jag måste börja träna....

1. Jag hörde att svininfluensan drabbar en hårdare om man är otränad
2. Jag ska springa midnattsloppet om två veckor..jag har varit ute och sprungit två ggr..
3. Jag vill inte dö i någon hjärt-och kärlsjukdom

Idag: Ingen träning ätit på tok för mycket kaka...

I morgon: springa


God natt nu ska jag gå och göra lite situps och utfall...

Puss


Ps. Vill ni veta den riktiga anledningen? Jag ställde mig på vågen...Ds.

RSS 2.0