MOAHAHA

En lite cheesy dröm blir san. God bless Peking och piiiiip;)

Hej då

Nu bär det av mot sydligare breddgrader. Ses igen den 26 december ca 18:00. Lots of Love

Regina

Lustigt hur man bara kan spela sönder en låt och sen helt plötsligt kunna gå tillbaka till den och se nya fina grejer med den :) Fick typ kväljningar när jag lyssnade på den här förut men nu var den typ helt ok.

Stalker-Låt

Det HÄR har varit min stalkerlåt ett bra tag nu, tröttnar aldrig.

</3

UP


Inhale- exhale

Klicka här för att komma till en väldigt fin blogg, till ett väldigt fint inlägg med en text som är det finaste jag hört.

Vilka skulle du välja?

De här eller...
...De här

Harvest

Eftersom att vi har haft en utbyggnad på g här hemma i snart 5 månader (sjukt segt, grannarna har byggt ett garage på typ 2 veckor) så är det ganska kaosig här hemma. Just nu står en miljon prylar i mitt rum och det känns allmänt klaustrofobiskt. Men när vi åker till Egypten om 2 veckor ska golven slipas och allt ska in i mitt rum (fråga mig inte hur det ska fungera) Så när vi ställde in en stor... byrå? med massa gamla skivor hittade jag den här:
Ska fortsätta leta bland alla gamla godingar och göra en fet fondvägg eller nått, villket gör hela den här grejen lite roligare, man ska inte klaga liksom :)

won't sit and wait for you

Nu in till stan med polarna, behöve jag säga att jag är på bra humör? :D

Puss

Eftersom att jag inte förstår hur man importerar filmer till Imovie ska jag nu sätta mig framför pappas (seega) stationära PC. Där ska jag klippa ihop min först video blogg den är grovt ironisk och sjukt töntig, men good! Linn och jag har verkligen "kämpat" ;) Haha uppe på bloggen inom en obestämbar framtid.

It's so fluffy I'm gonna die!

Förlåt för youtube bomben men Marina la upp den här på facebook och jag bara döööööör vad söt!
IT'S SO FLUFFY I'M GONNA DIIIE! HAHA

Lost

Knarkar den här låten just nu

RSS 2.0