Africa

Förlåt Afrika men er historia ÄR SJUKT JOBBIG! JAG MÅSTE LIXOM BANKA IN ALLT I HUVUDET!!!!!
.
God natt

Gå å gräv ner dig så jag slipper se dig!

När jag kom hem idag möttes jag av ett brev från pliktverket, wow tänkte jag! är man så viktig att man får brev från pliktverket. Men nej, tydligen var man inte tillräckligt viktig för att få tjänstgöra i försvarsmakten. Buh vad synd....;)
.
Nä men vatusan håller jag på med....skolan tar livet av mig å här sitter jag och tar mig tid att blogga. SKÄRPNING!
.
PUSS

Barnvakt 20:13

Tjola hopp tjola hej! Sitter b-vakt and le kids har precis gått och lagt sig så nu blir det av att börja plugga JIIIIPPPIII! (notera ironin) Snajsig dag idag! Började skolan 13 men pluggis som man är va man där vid 11 och nu sitter jag här, funderar på att äta en citron och ska vel snart ta och börja skriva på en film recension på spanska....wish me luck....
.
JUSTE! Igår, det gick bra! Va så äckligt nervös har aldrig varit med om något liknande! Men det var extremt roligt! Shit pommes frittes! Nej nej nu är det dax att börja puss å kräääääm!

Google it!

Jag googlade mig själv...det fanns inga träffar på mig..:( Ingrid är deppig. Det borde vara förbjudet att kunna ta bort sin profil på ansiktsboken.

Godnight sweetheart

I morgon är det FN-rollspel på klimatforum som gäller LÄSKIGT! mjäääk
.
Jag har fått tillbaks min Samhällskunskaps skrivning...Som ni kanske vet sätter de aldrig ut betyg på våra arbeten...VAD F*AN betyder det här?
.
Du visar på en stor kunskap om den globala uppvärmningen och dess konsekvenser. 
Du diskuterar och visar på sambanden mellan ekonomisk utveckling och riskerna för klimatet. 
Du visar också på självständigt kritiskt tänkande när du diskuterar hur de tre perspektiven inverkar på världen och FN. 
När du analyserar utifrån de tre perspektiven skulle jag gärna se att du gör det lite utförligare. Du drar utifrån det realistiska perspektivet slutsatser om att det kan uppstå krig mellan de större och mindre länderna. Det kan mycket väl vara så, men det skulle behövas en tydlig förklaring varför för att analysen ska bli färdig. 
Bra jobbat!
Va det här bra eller dåligt? Jag fattar ingenting!?!?! Den negativa sidan av globala kom jag på nu...:( Har gått så lång tid sedan jag skrev det här att jag har glömt bort vad jag skrev om...lyckat...

Mjjjaaaouuu

Någon som saknar snön?

"If you got the money I think it would be funny..."

Big fail! Tänkte vara lite kreativ och måla naglarna för en gångs skull... Gick väl som vanligt inte som jag ville att det skulle gå... Jag såg tillslut ut som en  femåring som har lekt med fingerfärg... och pricken över i:et sätter jag när jag välter ut ett av nagelacken som jag såklart inte har skruvat på korken på. Så nu stinker mitt rum aciton och jag känner mig inte ett dugg kreativ. Se vilka livsöden vi alla har... mitt är deff inte att ha färgglada naglar ;)
Big nono

CHOKLAD, JA TACK!

JAg känner för en stor fet chokladkaka om inte två...eller en megastor choklad muffin doppad i vitchoklad, helt enkelt så har jag ett mega sug efter choklad!
.
Jag skulle kunna vara värd det för jag va faktiskt ute och gick för nån timma sedan, hör och häpna;) Det va kallt blött och mörkt, rekomenderas inte!

Sweet söndag

Snacka om att kvällen igår var en youtube kväll. Hittade så sjukt mycket gamla klipp som jag satt å skrattade åt i timmar! Men vad gör man inte för att roa sig själv när man sitter och känner sig allmänt sunkig med fett hår och känner sig allmänt deppig efter en extremt tråkig dag och kväll:)
.
Idag har jag faktiskt varit mycket effektiv har läst massor i min engelska bok och kan nu ta tag i de andra femhundrafemtioelva sakerna jag har att göra... Nu har jag nytvättat hår och känner ett starkt sug efter att gå på bio. Jag vill se 2012 hur dålig den än är enligt alla runt omkring mig. Jag älskar undergångsfilmer! Vet inte vad det är som gör att jag lockas till dem, jag är inte direkt en sån som kan ta det seriöst så det kanske därför jag inte blir deprimerad av sådana filmer:)
Bästa filmen ever!

HAHAHAHHA

HAHAHA Jag har blivit youtube noob HAHAHAHAHA Älska Björn! älskar när han tycker att det går fort...oooooooo HAHAHAHAH

Soran Ismail

Intressant lysning!
HAHAHA människan är klockren!

Save tonight

Läslogg, check! känner mig extremt ambitiös!...host host Försökte skriv lite filosofiska tankar men jag antar att hjärncellerna inte är på min sida idag...NU tal. När jag talar för EU talar jag för 27 samarbetande länder. 27 länder som är medvetna....se jag kan början, great start my friends;)
Puss å kram skumbanan
Me and Linni:)

Ambitions

Jag har aldrig varit så här trött i hela mitt liv. Seriöst jag dör snart. Men det får jag inte för jag har femtioelva saker att göra...
  • Skriva klart och lära mig mitt tal till Klimatforum på tisdag
  • räkna femtioelva sidor matte
  • filosofi läxa
  • filosofi uppsats
  • afrikaprojektet
  • läsa engelska bok
  • skriva läslogg
Kul helg det här kommer bli:(

11/11

Kära vänner! Idag fyller den här söta lilla bloggen 1 FUCKING YEAR!!!!!!! OOOOOOOHHHHH YEEEEEAAAAAHHHHH! AhaAhaAhaAha!!!!!! Ett år, det har hänt mkt men ändå sitter jag fortfarande här och skriver. Kanske inte lika ofta som i börja men men I'm still here;)
.
Säg nu grattis till bloggi bloggi!
PUSSSSSSSSSS

Dagen D

I morgon är en stor dag mina vänner! Kan ni gissa vad som händer den 11/11 nä det tror jag inte moahahha...Det är någons B-day som är så inne att säga nu ;)

CUBA!

Quiero viajar a Cuba! Ahora!

La proxima verano voy a viajar a cuba y aprendo español:D


Grym!

Kan inte sluta lyssna

EU EU EU EU, fina lilla EU.

Är faktiskt lite rörd över EUs fina initiativ i klimat frågan:) Eftermiddagen har spenderats med Frida, skrivandes på våra enormt krävande tal...höhö känns som om vi börjar kunna det här spelet nu;)
.
Juste en fråga. Ska ni vaccinera er? jag kan INTE bestämma mig! Jag vill inte bli som den där tjejen i USA som bara kunde gå baklänges vill häller inte va med om det blir värsta felet så det blir väääärsta epidemin och alla blir som i filmen när alla människor blir galna, I'm ledgen eller vad den nu heter:) hööhö kanske å överdriva lite...Aja I don't know!!!!!:S
who knows, jag kanske blir helt galen...men vänta, det är jag ju redan...;)

"Ensam mamma söker"

Aaw så fint! Eftersom jag har skogs tv(har bara 1,2,4,6) Så ttitade jag på tv3 play guds gåva till oss skogsmullar. och känslosam som är så tyckte jag såklart att ensam mamma söker är hur gulligt som helst...okej lite töntigt men men ;)
Men nu har jag inte tid för det. Ska nämligen skriva två tal tills på tisdag. Ett om EU:s syn på kinas anpassningfond MTAF och ett om EU:s förslag till utsläppskvoter. Ska bli..intressant....håller upp det goda humöret :D
Kram kram
Ingridooooooooo

Sweet

Funderar starkt på den här frillan igen ;)

x-2<-2

Mmmmm I love matte. NOT
Psykbryt nr 1
Psykbryt nr2
Psykbryt nr 3
känslomässigt sammanbrott!

"Inte frågat, lyssnetecken"

Ja så fina uttryck kan ni höra mig klämma fram när jag är något trött...Haha skulle ju ha sagt: Inte lyssna, frågetecken...Men så blev det inte...
´
Idag efter skolan var jag och Frida på Universitetet och repeterade inför Klimatforumet som ska hållas där 17 november. Vi ska med två till tvåor och två treor spela upp ett liten version av FN-rollspelet. Ska bli AP kul faktiskt :D Men sjuuuukt nervigt också :)
Nu: MAT!
Puss och kram!
Jag längtar till sportlovet!

1,5 år senare

Yoyoyoyoyoyoyo Första dagen i skolan avklrad. 7 veckor kvar till Berlin. Jag är taggad :D Om 7 veckor har jag gått halv tiden i gymnasiet. 1,5 år avklarat 1,5 to go. Inte ok att tiden går så fort! Känn som om det var några månader sedan som jag stod utanför globala som en ettagluttare hatad av tvåorna osv. ;) hhaha Som om det va några veckor sedan som jag kopierade upp massa lappar där det stod Ingridos.blogg.se på och blev ännu mer hatad av tvåorna höhö jag förstår nu varför ;) Mohahaha men det va kuuuuuul! Som om det va några dagar sedan man deppade ihop av projekt som glokalt och sötvatten. Men gosh vad kul det har varit på vägen!

RSS 2.0