Uppdate

Heeeeej!

Just nu sitter jag på Björkholmen på Alex land och myser. Våran båtluff har nu pågått i drygt ett dygn nu och det är niiiice. Älskar svenska skärgården! Hihi eftersom jag sietter med alex dator har jag möjligheten att lägga upp gamla bilder;)

Hihi vad kort hår jg hade;)

Fina Alex :D





Tjo hej 


<3<3<3

PEACE AND LÖÖÖÖÖÖÖV BABYYYY

I´m back, och jag kan inte med ord beskriva hur underbara det senaste dagarna har varit! Det går verkligen inte. Vädret har varit på topp, bästaste vännerna fanns med, bästaste mando och Håkan var höjdpunkterna som verkligen visade varför de va värda den största scenen med mest publik, JAG HADE HELT JÄKLA INSANE KUUUUUUUUUL. Familjen vi bodde hoss var bland det snällaset människorna jag träffat! Gosh Finns det något att klaga på? Nej.

Jag har bilder på min mobil men de kommer senare i veckan då jag ska iväg på båt luff i morgon (jag vet, borde vila egentligen) Så ni hör nog inte av mig för ens någon gång i framtiden



Puss och kram plastbanan

Ingridooooo

En frälst Peace and Lovare 

Peace&Love 2009

Så geaks! nu åker jag snart till Peace and Love uppåt i landet ;) det kommer å bli niiice eftersom jag åker dit med några av världens bästa människor!

Höhö spegelvänd?

Kram på er alla!

Ingridoooooo<3

Lekstuga

hihi vi har lekt lite med kameran på datorn;)

Ingrido månlandar

Bergochdalbana

Haha åååå vad jag gör saker som jag inte borde göra för tillfället;)


P&L nääääästa!

yooooo Just nu ligger jag i sängen och bloggar(lyx?) Någon vill mig illa eftersom jag har lyckats dra på mig en förkyling samma dag som jag drar till P&L, DAMN!

Yeaaaaah!!!


Hejdååååå!

MacBook<3

Yooooooooooo Geaks!!!!!
Vet ni vad jag gör?! Jag sitter med min alldeles egna MacBook och skriver mitt allra första blogg inlägg på den! Får jag bara nämna att den är fantastiskt snygg!? Ett litet konstverk här hemma.

Jag borde egentligen packa till P&L men jag har fastnat här i mac världen...hihi Den är så outstanding GRYM!!

Nä nu ska jag sluta, Idag har jag vart med underbara Linn och Olivia! Vi tog Djurgårdsfärjan över till Djurgården där vi åt fetto lunch! höhö den var mycket mycket stoooooooor! Sen rullade vi vidare till en park bredvid vasa museet där vi stekte i solen spanade på snygga "brats" osv ;) Det va otroligt härligt/mysigt Olivia tog massor av bilder så jag hoppas på att jag kan få sno dem sen.

Efter vistelsen på Djurgården bar det av hem och sen till B-vakts barnen där jag vistades i några timmar. Nu sitter jag har och Måste verkligen börja packa.

Puss och kram 

Ingridooooo<3 

PS. Btw, någon som vet hur man byter bakgrund?

daah

Inte på blogg humör


voff

Hejsan hoppsan.. sitter hemma hos mickan och de tvingar mig at kolla på skräckfilm:S:S:S Jag hatar skräck! varför kollar jag på det då tänker ni? Jaa..det är ju ganska spennande i början men efteråt.fy faaaan!

Jaja jag har snott hennes dator och försöker underhålla mig själv med den istället... detta betyder att jag har illgång till alla bilder ;)

Bara för att Linn sa att jag lägger upp sama bilder ela tiden så ska jag visa henne ;)


Ingrido på sin första Håkan konsert

Längst fram är alltid bäst

HAHAHAHAHAHAHA jag va bara tvungen

Jag Linn och Mickan i 7:an

Hihihi Gammal bild

Mjaao

Haha det är sjukt :D:D sitter nu vid en dator som befinner sig mellan mitt rum och köket(min dator kan inte kopla upp sig på internet) Iaf så spelas det mando i mitt rum och i köket spelas den där Milow eller vad han nu heter.. Haha sjukaste blandingen, helt hysteriskt....

Gårdagen var iaf så sjukt mysig precis som en midsommar ska vara. Sol, härliga människor, tårta, EXTREMT god mat, fotboll och hinderbana A la Duvnäs ;) Stort tack för att jag fick komma :D Hemresan va dock inte så niiice....Regn och DIMMA!! Jag vart skit rädd...även fast jag åkte moppe trodde jag att det typ skulle komma nått monster ut på gatan...typ som tanten i Drag me to hell...Livlig fantasi jag vet. Men men jag kom hem :D


Hihi

<3

Ingrido in action

Jag har nu hakat på trenden med smoothisar eller hur det nu stavas :P


Självklart har jag citron i ;P

Niiice

Pose!! Den vart AAAAAAAP GOOOOOOD!!! Citronsaft is tha shiiiit!


Sommar Sommar Sommar...!!

Skulle ju visa lite bilder från skolavslutningen :D

Ingrido on tha buss!

Sofia on tha bus!

Sissta dan på Globala på hela sommaren!

Julle bulle and me<3

Sen va det Fot i tanto som gällde :P

Spex :D

Granen och jag :P<3


Jaaao det va lite bilder från avslutningen....sen på kvällen vart det ännu mer skoj...men dom bilderna lägger jag inte upp här ;)

Puss och kraaaam

BTW. fotona kommer från Studiolindström och Clara Zetterlund

Handlingsförlamad utan internet?

Hej

De senaste dagarna har jag vart helt utan internet"!!! Vet ni hur jag.... vad ska man säga...vad utlåst från omvärlden man blir?! Jag har inte kunnat blogga (förlåt) Jag har inte kunnat ta kontakt med mina vänner, därför är mitt saldo på mobilen för tillfället 0,27 kr Verry funny! HAr däremot blivit en jävel på å smsa

Aja jag har alltså de senaste 4 dagarna levt utan internet och hem tele för att det regnade sååå jäkla mkt vilket gjorde att det pajjade. Bor man i Bushen eller bor man i bushen?

Min dator vägrade vrida på den....BLÄ

4 dagar senare

Okej jag vet att jag inte har uppdaterat på Läääänge men jag har inte orkat starta datorn, lägga över bilder från mobilen/kameran osv...LAT MASK!

Vart ska man börja de fyra senaste dagarna har upplevst med blandade känslor. Svek. Lycka. Happiness. sårad (jag vet att det inte passar in)

Torsdagen var niiiiiiiiiice vi Globalisar drog till Rålis där vi hade skoj:D Granen sov över hos mig och dagen efter va det skolavslutning...Ja hur kan man beskriva den, jag vet faktiskt inte. Jag va helt känslokall. På lördagen satt jag B-vakt i 11 TIMMAR rekord länge. Men som tur va så hade jag min vän Linn med mig vilket gjorde livet lite lättare :P

Vi tog ju massa bilder i tanto med the gang jag ska fråga Oliven om jag får lägga upp dem här. Jag hoppas på det eftersom det är så otroligt snygga!!! Hetingar vi är.

Ikväll ska jag på Sardinien middag och planera vår resa..Hoppas på en nice kväll


Puss och kraaaaam<3<3<3

QUE PASA!?

Vad är det här!!! GE MIG VÄRME FUR F**!!! Jag oooooooooooorkar inte med den här j******kla kalla skiten!!!! det SKA vara sommar och det nu med det samma!!!!

Har iaf köpt en klänning idag. HAr gått och suktat efter den ett tag och idag hittade jag den för halva priser, lite tur ska man väl ha?! Men nu är det ju så förjävligt kallt! så den kommer endast ligga i min garderob och samla damm!!!! Grr jag är inte på prima ballerina humör vill bara gå och lägga mig och dra täcket över huvudet!


Ciao

Andas in, andas ut.

Jag har ont i mitt hjärt. Det är som ett tryck eller träningsvärk precis över/runt hjärtat. Det är tungt å andas och det är jätte obehagligt...


FÖRTYDLIGANDE

FÖR ER SOM INTE FÖRSTOG ( NÄMNER INGA NAMN.. julia) SÅ ÄR DET JAG , OLIVIA SOM SKREV INLÄGGET INNAN.

PUSS!<33

olivia is in the house today!

tjodelo babes! sitter här i klassrummet med fetaste håltimmen. folk flummar och deppar( linn sa för exakt 1 minut sen : vilken jävla deppdag det här är..) och för er som inte fattat det än så är det olivia som skriver. någon måste ju försöka peppa folket att fortsätta ta sig igenom veckan. det är inte i det lättaste laget kan jag säga dock..
försökte muntra upp mitt dystra bord( dvs dom som sitter här med mig) med en liten avslutningsdikt. Den lyder såhär:

Älskade globala

Ni kommer alltid förbli lojala,

Mot mig och detta hus

Trots allt bus,

Men nu är detta år slut

Trots att det startade med pangkrut,

Och fortsatte med en väldans fart

Men nog har det här året varit rart,

Och nog har vi haft det bra

Men nu är det dags att dra,

Till värmen and the sun

Guys let's have some fun!

Ni kommer för alltid finnas I mitt hjärta

För ni har inte gett mig mycket smärta,

Sköt om er nu och tänk i globala banor

Då kommer vi se mer av himlens tranor

PUSS PÅ ER SP08B / olivia <3

ehm.. japp . lite töntvarning i know men wtf det är så jag är :)
älskade vänner, stå ut, vi har kommit så långt som hit. klart vi ska fortsätta! 
nej nu är det  väl dags att avrunda detta inlägg och fortsätta titta ut genom fönstret. Om en halvtimme kommer min grupp och då ska vi börja träna på vår pjäs.. big suck på den här dagen alltså! oops nu kommer lite negativa feelings in här. aja bye bye bebisar<33


Lördag 6 juni!

Att det va Sveriges nationaldag kunde vi ju bara glömma lika så att det var VM-kval  för Sverige i fotboll (vissa kunde bortse ifrån det :P) För det va så att 15 underbar människor kom hem till mig och firade min födeledag (några veckor försent jag vet) Och det va så himla myyys!!! Bästa människorna i världen, så underbart fina!!! Ni gör mig så GLAD!
Jag låter bilderna tala för sig själva, fotograf Olivia!

Olivia kom runt 12 och hjälpte mig. Tack OLIVEN du är bäst! Jag klippte också hennes hår, Jag är så GRYM vart skit snyggt! Bra gjort där Ingrid! :D Oliven fixade också mitt hår (klippte inte:D:D:D) och sminkade mig :D:D<3<3<3<3

Konstnärligt ;)

Välkommen :P

Sen kom alla fina människor

Några gick, en miljöpartist kom men det kunde inte stoppa oss!

AJ!

MUSIK!

HAHA den bjuder jag på ;) Ingrido look like a struts!

Frida likes the plast!

Jag fick en korg fylld med massa grejer, helt awsowm(om jag nu kan stava det) prylar!

Haha Oliven och Linnea

Ett linne med Mando tryckt på!!!! GALET SNYGGT! de hade tryckt den själva!!!
Typ jätte mkt godis
en väska
hårspray
Och massa annat! Gosh vart så glad!

Tack för igår hörrni!<3<3<3<3<3



7 juni

Yes jag stod i fem tim och delade ut val blanketter för miljöpartiet. 400 kr rikare. Ska jag va riktigt ärlig så tyckte jag det va riktigt roligt. Även fast man stötte på lite konstiga människor så sken solen och det va kul å träffa lite andra parti representanter.

Jag måste bara berätta om en helt knasig människa som kommer joggande mot val lokalen(han verkar vara på en joggingtur) och när han springger förbi oss som står där utanför och delar ut valblanketter säger han "VAFAN GÖR NI HÄR?!" Vi ba Okeeeeeeej? Sen när han kommer ut igen trycker han upp sitt ansikte en centimeter från min näsa och säger " du vet att dina skor kommer från kina och det är inte konsekvent rätt" Eeemm knäpp. frågeteken.

Hell yeah!

eeh!?

Vet inte om ni ser den men vad är det för jäkla reklam? Ändtarms besvär kan drabba.....HAHAHAHAHA TA BORT FRÅN MIN BLOGG!!!!!

Revolutionary Road

En mycket bar film må jag säga, revolutionary road, alltså :D Kate Winslet fick jätte mycket beröm för den rollen men om jag ska säga min åsikt så tycket jag att Leonardo DiCaprio nästan va bättre...Extremt duktiga skådisar, får värsta flashbacks från Titanic.

Nu är det också bestämt att jag ska dela ut valblanketter i hela 5 timar på söndag (jag kan se dollartecknet lysa i mina ögon) från kl 8 till 1 hell yeah undrar hur man gör för att underhålla sig under de fem timmarna. Jag kommer ju knappt kunna stava till "smärta i fötterna" efter....Men vad gör man inte för lite klirr i kassan (och sitt kära miljöparti ;))

Puss på er alla och håll nu tummarna för att det blir fint väder i morgon<3<3<3<3

Näst sista fredagen i förstaring ;)

Gaaah! Nu har jag lämnat in min naturrapport den sissta inlämningen innan sommarlovet...drömsenariumet hade ju vart att det hade vart sol men som sagt kan man inte få allt här i livet, jag hoppas verkligen dock att det är sol i morgon!

Annars då? Jag sitter nu i skolan och ska snart fortsätta på vår dramaredovisning om daliter(?) och Palestinier, snacka om att vi flummar igen... skönt att det är en liten flum sak..två flummscener och en serös tror jag det va:D Men det är ju bara roliga saker kvar nu innan sommarlovet så nu ska jag bara njuta

Och idag är det också student dag för många skolor i Stockholm. Såå kul! Synd att de inte får så bra väder. Men vi har första parkett här från Hornsgatan :D

See ya later alligators!

Hemma bra, borta bäst

Phjuuu reportaget är avklarat, två skaer kvar sen är det ÖVER, för tillfället. Jag tappade bort mitt busskort idag, mina farhågor besannades...Frida you know what I menar...Men som tur va så skulle jag få ett sommarlovskort så jag kan åka buss i sommar också och vet ni när det började gälla? Jo 1 juni, vilken tur hu?

Jag tittade in på my friend Julias blogg, damn girl vilka fina bilder du tar med ditt nya objektiv. Önskar jag också hade en sånn kamera...men men man kan ju inte ha allt här i livet ellerhur? Jag har ju faktiskt en mobil kamera;) hihi

Btw han som sjunger i Beirut måste lära sig att artikulera, wtf man hör ju inte vad han säger..synd


Ingridooooooo

Förlåt, jag vet att det tråkigaste som finns är andra människors djur. men seriöst, min katt är knäpp?!

Sommar

Hooola, vet att jag har gått under jord lite men de där de som händer när det är näst sissta skolveckan innan sommarlovet :D

Igår va iaf en pluggdag tillsammans med Frittjoff! Jag kan ju bara meddela att det va den bästa pluggdagen ever! Lite bilder från kalaset har jag också :P

Fida och jag badade i en sjö som ligger typ 3 min från mitt hus, de e niiice! :D

Sen gick jag å frida till skurusundet det va såå vackert

Vi hittade ett hus som va byggt som ett växthus, det va endast taket som inte va i glas....orka!? fatta när man ska sova... fy tuuuusan!

:D:D har lite fler bilder men nu måste jag skriva om biotopen: Våtmark...kuuul


RSS 2.0