Cut cut cut

Jag har klippt mig, det vart kort...
Antar att jag får fortsätta drömma om mitt alv dröm hår...

Smärta

Jag vill inte vara en av dem, men nu är jag där. En (Topp)bloggare med halsont;) Teh session time
Varför tänker jag folkhemmet?

Pinsamheter- Sven gästbloggar

Varför råkar jag alltid ut för dessa jobbiga sitsar? Varför tror jag alltid det är mig de pratar om, vinkar åt eller helt enkelt skrattar åt? Det är något jag stör mig oerhört på. Men beror det på min usla hörsel eller den usla synen som håller på att närma sig.
En dag spelade jag biljard med Jonas. Vi fick ett bord på nedersta våningen i ett ganska nyrenoverat rum som bestod av tre biljardbord, nio stolar och en tv apparat. Vi hade en del riktigt bra matcher som resulterade till vinster hos både mig och honom. Bredvid oss hade vi två ungdomar, de kollade oerhört mycket på mig. Nästan skrämmande mycket, som att jag skulle känna igen dem. De pratade på om livet, ganska högt för den delen. Men helt plötsligt började de sänka rösten och viska lite mera. Jag blev ju nyfiken och undrade vad som försegicks. Varför kollar de på mig och viskar samtidigt. Jag lyckas höra några meningar:
"Han går på gymnasiet, han är 18 år", "Jag känner honom*". Det var då jag började bli irriterad, vadhåller de på med?

Jag vände mig om, pekade lite farligt med kön och sa. "Är det mig ni menar? Känner vi varandra eller vadfan (med betoning på fan) är det du säger?"
De kollar nu konstigt på mig, inte rädda eller någonting, utan de är mer chockerade. Jag ställer frågan igen, men den här gångan utan en svordom och läggertill "hallå???" och viftar lite med kön.

De pekar på mig och säger, nej, vi pratar om den här unga talangen på tvn, som spöar de bästa pingisspelarna.
Jag vänder mig om, kollar på tvn och där står han, personen de har pratat om under hela biljardvistelsen. Fan.

Det här är inte det enda exemplet. Jag råkar alltid ut försånthär. Klassikern är när folk vinkar mot en, oftast en väldigt attraktiv kvinna som står där och vinkar. Dum som man är så vinkar man alltid tillbaka. Hon fortsätter ändå att vinka och man står som ett frågetecken och börjar vinka mer hastigt. Folk måste ju tro att man är utvecklingsstörd när man står där helt frenetisk. Men varjegång så är det inte till mig de vinkar, utan någon random person bakom
"Sven"
Vem är denna "Sven"? Känner ni igen er i hans vardags problem? Kan vi hjälpa honom? Ja hur det går för "Sven" kan bara framtiden avgöra. Vem vet han kanske kommer tillbaka och berättar om sina livsöden, vi får väl hoppas på det. Eller hur?

Snörvel

Jag håller på att bli förkyld! WHYYYY WHYYY!?!?! Jag har lyckats att hålla mig frisk hela vintern. fan.
Aja idag ska jag isolera mig från omvärlden. Ingen dator ingenting på hela DAGen... För nu jäklar ska jag fixa mig ett VG i matte B. Jag kan. Jag vet att jag kan! Sådeså! X=-p/2+- roten ur (p/2)^2-q=kärlek<3<3<3(not)
HAHAHA She will kill me

Hair

Den här hårfärgen och det här håret vill jag ha!

"Vi två 17 år (SNART 18 OMGOMG)"

Två tjejer så vackraIngrid och Sofia går
Genom livet och frön sår
De är roligare än jag kan förklara
Det här är ett försök bara
Att berätta för er allaVem om ni är ledsna/trötta/sura/arga bör kallaFör dessa flickor kan
Höja humöret utan skam
De är dessutom smarta
Och kan parta
Jag önskar dem allt här i världen
Och jag också får följa med på färden
Genom toppar och dalar
Vem betalar?
Jag gillar dessa två
Och jag vet att deras beundrare inte är få

By: Frida Ahlsved

Black sun black moon

Yomacaflowflow! Nu har jag upptäckt vampire diaries, ganska b men ganska bra. Bra musik (läs: white lies)
Ska dusha, ciao

Never say Never

TJOHOOO! Speedad ingrid häääär! WIHOO 20 läsare igår! I'm proud over you!!! (eller är det hit ni flyr när plugget vill ta över;)?)
Dagens hyllning: Power Point för Mac, Sofia, mig själv (för den underbara ppt:en) och laxknyten
Dagens diss: Oroooolig maaaage (tror den har skaffat sig talförmåga) och krashar i störtloppsbackar.
Att Photo Booth kan roa så:P
Vågar jag lägga upp de värsta?

Sockerkick

Sitter hemma hos Fialito och äter godis, mitt hjärta slår som ett kanin hjärta av sockerkicken... Vi har varit så extremt effektiva, har nog aldrig upplevt en högre effektivitet. Nu ska vi skriva manus. Hej svejs<3


Snygg Sofia

Fireflies

Jag har en kakelugn i mitt rum, det är nice.

Tik Tok

VET NI!? I morse när jag gick till bussen var det LJUST!!! Fattar ni!!! Vi har klarat det! snart är det VÅÅÅÅR!
Bilder: Petra Ohlson

Sjuktsjuktsjuktsjukt

Galen?

Lasse The Lindh


Men aldrig, aldrig att jag
Tänker låta något ont
Hända dig, jag håller dig hårt
Tätt intill mig genom regn och blåst som
Alltid, alltid att jag
Kommer vaka över dig
Genom mörkret jag leder dig
Jag finns i varje steg du tar så
Du behöver aldrig mer vara rädd

E.N.D

Ljbans, kom precis hem från barnvakteri. Har sagt det förut men  säger det igen! Jag har världens bästa barnvakts familj! Bara så ni vet.
Så extremt trött sov bara 5 och en halv timma i natt. Inte okej dags att ta sig i kragen och få ordning på sitt liv.. eller nått.
.
Godnatt platt<3
Gäsp

snowy


Två Charlie? Even better!


Jag <3 hm-katalogen

Sida 171-211 rekommenderas

Cravings- en bråkdel

Bilder: google.se

Det är en vanlig dag

Tror jag vill ha en systemkamera, iaf en bra kamera... Men känns så onödigt egentligen. Fast drömma kan man ju alltid ;) Nej va fan här sitter jag med en helt fungerande mobil kamera medan vissa inte har mat för dagen, det är lungt, jag klarar mig...eller?

"Proactiv solution deserves an execution..."

Självförtroendet är på topp! HAr haft grym hy i en vecka men idag hände det något...Funderar på att dra en säck över huvudet hatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahhatahatahatahatahatahatahatahata

"If my dreams get real bizarre..."

Har sy junta för mig själv och är jäkligt godis sugen. Shoppade upp alla mina pengar i går, inte smart! Men så värt! En klänning en kavaj och en bh! Nice! (måste verkligen sluta använda ordet nice)
.
Idag var jag å Fridalito och tränade i hör och häpna 2 TIMMAR och 40 MINUTER! Det kallar jag workout. Så nu är jag liiiiiite mör i kroppen men men feeeeels goooodi
Wow wow det här vart tråkigt puss bajs kiss
Snygg kille

Work it

Dags att röra på fläsket

Nu börjas det igen...

Bäst i melodifestivalen ikväll: Salem alfakir klockren! Resten söööög! BBBBBBBBBBBe  men salem vet vad han gör. Punkt slut. Spotify nästa tack?

What's up with my heart when it skips a beat

extremt boooring människor som inte komenterar! (här finns det tex. en chans att kommentera att jag stavade kommentera med ett m)
.
Äh gjort idag? Jo idag har jag minsann varit i arberarrörelsens arkiv DE NI! Eller okej deras bibliotek då. Efter att nästan inte hittat någon information om det jag och Sofia letat efter va det som att komma till paradiset. Bless the arbetararkiv säger jag! De som jobbade där va hippisar typ, as coolt. Funderar på att fixa fram ett par riktigt utsvängda byxor jag med! verkligen super hett... eller? Nu har jag växt värk i benen(Jag vet det är sjukt) inte kul. värme kudde here I come!
Den här bilden har inget med inlägget å göra men FY TUSAN vad jag gillar den!!! Nog en av de finaste bilderna jag sätt, kanske för att det är två så otroligt fina personer på den! Den är tagen av Sofia i Berlin!
.
Shit vad den är fin, blir alldeles varm i hjärtat!

The best side of life

Nyvallade och slipade skidor, skidkläderna passar fortfarande!(phju, jag har inte blivit så mkt större) Mina älskade pjäxor hittades igen för ett halvår sen (de var i källaren inte på Åre station som vi trodde) Nu fattas bara en sak, backar med snö! Önskar att man bodde i Funäsdalen, seriöst. Jag önskar verkligen det! Det är mitt favoritställe på jorden sommar som vinter! Men innan vi kommer dit blir det romme på fredag med klassen! :D ska bli nice!
Jag bara älskar den där känslan när man får till en riktig super-sväng och det bara suger i benen av mjölksyra
Haha tönt

RSS 2.0